Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Dagligdagen i SFO

Vi vil her fortælle lidt om vores SFO, og alle de praktiske ting der er, og nogle af alle de aktiviteter vi laver. 
SFO ‘en har åben hverdag fra 6.00 – 8.00, og fra 13.50 – 17.00. Fra kl. 6.00 – 6.30, skal der dispensation til fra kommunen, hvis der er behov for pasning i forbindelse med arbejde. 
 
Om morgen er der mulighed for morgenmad indtil kl. 7.30. Vi serverer havregryn, cornflakes og havrefras med mælk, samt nogle dage rugbrød med ost. 
Kl. ca 7.40 er der morgenmotion. Det kan være morgengymnastik, leg, eller forskellige former for boldspil. Alle børn der er mødt inden kl. 7.40, skal deltage i morgenmotion. 
Når børnene har fri fra skole kl. 13.50, skal de tjekkes ind i AULA, når dette kommer op at køre. 
 
Kl. ca 14, bliver børnene tilbudt noget at spise. Det kan være friskbagt boller eller brød, rugbrød med pålæg, frugt eller andet. Hvis I  ønsker,at være med i madordningen, koster det 100 kr. i kvartalet, som kan betales kontant eller på MobilPay på tlf. 25236781. Der kommer besked via intra, når det er tid til at betale for brød.  
Da der er dage, hvor vi godt kan finde på at være ude uanset hvordan vejret er, er det vigtigt at børnene ALTID har tøj i garderoben der passer til årstiden, samt skiftetøj. 
I SFO’en har vi mange muligheder. Da vi har meget fokus på bevægelse, har vi et bevægelsesrum, som udelukkende bliver brugt til bevægelsesaktiviteter.  
Der ud over har vi: • Legorum • Wiirum • Kreativ værkster • træværksted • dukkekrog  • tegnehjørne • byggerum/Barbie hjørne Vi har fantastiske udendørsarealer, hvor der er plads til en køretur på en af de mange køretøjer.Vi  har bålplads, legeplads, sandkasse og boldbane. Der ud over har vi idrætshallen 2  eftermiddage om ugen. 

Når der er dage, hvor undervisningen slutter kl 11.40, åbner vi i SFO’en på det tidspunkt.  
Personalet I finder i SFO’ er er: Pia –distrikts leder for  SFO’erne i Hjallerup, Flauenskjold og Klokkerholm. Pia er hos os hver tirsdag. 
 
Anette: Pædagog og koordinator 
Remo:   Pædagog 

Vi har de fleste perioder en studerende i huset. 
Rita søger for her altid er rent og pænt. Vi får gjort rent hver morgen. 
Vi har nogle traditioner i huset, som bl.a. er Sommerfest, julefrokost og karneval, men det hører I nærmere om. Vi har også nogle eftermiddage, hvor vi inviterer på en kop kaffe og en småkage. 
Ca. en gang om måneden, sender vi nyhedsbrev ud. 
Understøttende undervisning er på følgende tidspunkter i 1. og 2. klasse: 
Tirsdag fra 12.20 – 13.50 
Torsdag fra 12.20 – 13.50 
Fredag fra 13.05 – 13.50 
I 1. klasser er det Remo 
I 2. klasse er det Anette. 
3. klasse har understøttende undervisning med Inge hver dag fra 13.05 – 13.50. 
Hvis et barn bliver syg, eller af anden årsag ikke kommer i SFO, skal I oprette en sygedag på Iportalen. I er også velkommen til at sende en SMS eller ringe. 
Vores tlf. nr. er: 25 23 67 81 
 
Vi glæder os altid til en ny dag fyldt med oplevelser og skønne børn. Vi håber alle børn vil trives, ellers er det vores fornemste opgave at hjælpe dem godt på vej. 
Mange hilsner 
Personalet i Klokkerholm SFO 
 
 
 
 
Smørblomstvej 5 B, 9320 Hjallerup Velkommen til Klokkerholm SFO