Klokkerholm Skole:

Klokkerholm Skole er en folkeskole i Brønderslev Kommune med ca. 300 glade elever fra 0. – 9. årgang med et spor i grundskolen (0.-6. årg.) og to spor i overbygningen (7.-9. årg.). Vi ligger i Vendsyssels hjerte tæt på skov og natur. Vi har ca. 55 ansatte, og er en arbejdsplads med dygtige og engagerede medarbejdere, som vægter det gode samarbejde og faglig sparring. Her er et godt humør, imødekommendhed og højt til loftet. På skolen er der tilknyttet en specialafdeling med kontaktklasser, K-klasserne. Klokkerholm Skole er sammen med Flauenskjold Skole og Hjallerup Skole er en del af Distrikt Hjallerup.

Klokkerholm Skole er en skole med en udpræget samarbejdskultur i såvel lærer/pædagogteamene som generelt. Vi har en fantastisk forældregruppe, der bakker op om skolen og dens værdier. Hos os vægtes læring og trivsel hos alle elever og medarbejdere meget højt. Vi afsøger gerne nye veje for undervisningens tilrettelæggelse og er åben for nye ideer, og vi er ikke bange for at afprøve nyt - heller ikke selvom det indebærer risikoen for at fejle.

Skolen klarer sig godt på alle de parametre, hvor skolen bliver målt.